Musik, konst & foto

Denna sida handlar om all min konst och musik. För att se vad för foto- konst och musikutrustning jag använder, besök triciafurtado.se!

OM FOTO / KONST / DESIGN
Mina fotografier, designer och min konst (serier, teckningar, tavlor etc) finns arkiverade på Picasa webbalbum. Klicka på länken nedan för att besöka foto och konst-arkivet!

Jag frilansar som fotograf då och då, även fast det blir ganska sporadiskt. Jag planerar dock att i framtiden jobba mer inom konst/kultur än jag gör för tillfället. Är du intresserad av någon av mina bilder eller om du har ett fotojobb så hör av dig till min e-post triciamariefurtado@gmail.com eller till Tyler's Art and Creativity på Facebook.


OM MUSIKEN
Jag skriver egen musik, mest klassisk instrumental musik - sonatiner, sonater, menuetter men oftast mer dystra nocturne-aktiga melodier. Jag gör även covers, även där mest klassiska och instrumentala sådana. Jag gör covers på filmmusik, modern musik, gammal klassisk musik, rockmusik etc men mina versioner av låtarna blir alltid i klassisk stil, mestadels pianomusik, men även synth, cello, gitarr, balalaika och elbas. Jag gör även alltid egna tolkningar av de covers jag gör, och jag skriver alltid om låtarna lite för att de ska passa min egen stil. Jag gör även musik inom andra genrer; synthmusik, new age, experimentell instrumental musik... Osv.

På nätet publicerar jag bara låtar inspelade "live" med min mobil, iPad eller annan enklare inspelningsutrustning. Jag har ingen studioutrustning (och att lära mig ljudteknik är inget som intresserar mig heller). Inspelningarna har därför sämre kvalitét, men jag hoppas musiken kan uppskattas ändå :)

Jag spelar även ute i olika sammanhang/event då och då, men då mestadels piano och keyboard.

HÄR FINNS MIN MUSIK:
TheImprovisingMusician på Instagram
Youtube
Facebook
Bandcamp
triciafurtado.com


MIN KREATIVITET: PRODUKTER & WEBBSHOP
Produkter med min konst och kreativitet så som affischer, vykort m.m går att köpa på
Zazzle.se/triciadesign/products
Zazzle.com/triciadesign/products
Redbubble.com/people/triciafurtado

Några av produkterna: